OVER DIDI’S DINNER

Voor een compleet authentieke Indische rijsttafel

Waarom Didi’s Dinner?

Vanaf mijn zestiende jaar koester ik de droom om voor mezelf te beginnen.
De passie voor koken is ontstaan in de keuken van mijn Indische oma. Op zesjarige leeftijd heb ik haar vaak mee geholpen met het bereiden van haar heerlijke Indische eten. Waarom  ben ik nu ondernemer geworden? Niet alleen omdat ik zo van koken houd en dat ik graag mensen met mijn eten verbind, maar ook om een traditie in stand te houden en het doorgeven en behouden van mijn stukje roots. Bovendien is het een eerbetoon aan mijn oma.

Ik ben ondernemer geworden omdat ik weet waar ik voor sta, met mijn jarenlange ervaring als horecamedewerker, gastvrouw en assistent kok. Door de jaren heen heb ik een netwerk opgebouwd van vrienden, familie en kennissen die met regelmaat mijn eten hebben geproefd. Zij zijn zeer tevreden over mijn kookkunsten.

De passie voor koken is ontstaan in de keuken van mijn Indische oma

didi-indonesisch-eten-leeuwarden-17b